Standhouder info

Waarom zou u deelnemen

Er zijn genoeg excuses te bedenken om niet deel te nemen aan een beurs voor uw doelgroep. Zo kost het misschien veel tijd en de voorbereiding vergt veel werk.

Maar de meerwaarde van beursdeelname mag u niet onderschatten!

Er zijn twee belangrijke redenen om mee te doen:

  1. Het in contact komen, zijn en blijven met uw doelgroep.

  2. Het overbrengen van uw bedrijfsboodschap.

Het op een passende manier deelnemen aan de 50 Plus Beurs kan u veel voordeel opleveren. Heeft u een idee maar twijfelt u nog, maak het bespreekbaar en neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

 

Na de beurs is het afwachten

Vergeet het, want na de beurs begint het eigenlijk pas! Het in- en extern evalueren van het resultaat, bespreken wat de volgende keer beter kan. Heeft de beurs gebracht wat je voor ogen had? Is alles gelopen zoals je dit vooraf had gepland?

Meest belangrijke is echter dat leads en afspraken welke op de beurs gemaakt zijn zo snel uitgewerkt worden. Maak gebruik van uw beurs inspanning, haak er op creatieve wijze in en blijf communiceren met de doelgroep.

Voor ieder bedrijf of organisatie zijn er weer andere en extra aandachtspunten. Ga per actiepunt na of er voor jouw organisatie geen zaken over het hoofd worden gezien en of er misschien nog aandachtspunten toegevoegd moeten worden.